Vil Connie starte bokhandel i Moelv?

Gjennom samarbeide med Moelv Handelstand har foreningene sett på hvilke type forretninger publikum savner mest i Moelv.

Bokhandel er desidert øverst på listen.


38-åringen har alltid vært lidenskapelig opptatt av bøker og lesing. Interessen kan resultatene i noe langt mer – det kan resultere i et levebrød. Det er i hvert fall det hun ønsker– For meg er det en selvfølge å lese bøker. Men det handler ikke om å lese mest mulig, men å få gode opplevelser gjennom å lese. Det blir omtrent som å se en god film eller å høre på god musikk. Det kan være magisk, forteller kvinnen og fortsetter: – Jeg vurderer å gjøre noe mer ut av lidenskapen. Kanskje åpner jeg en bokhandel her i Moelv. Valg av sted henger sammen med at Lium Selmo har flyttet til Moelv-området, nærmere bestemt Fløtlia. Flyttelasset gikk fra Biri Øverbygd senhøsten i fjor. (Ringsaker Blad Ole Ludvig Rosenborg)

I den forbindelse har vi sammen med Ringsaker Kommune sett på hvilke type konsept som kunne være aktuelt for byen vår.  Da hørte vi om Lena Bokhandel og vi tok turen dit. Der drev de en bokhandel med lekertøysavdeling og en enkel kafe.

De hadde også planer utover dette som gikk på barneklær.

Bare timer etter vi var hjemme fra Lena så var det ei som la ut på Facebook at hun ønsket å starte bokhandel i Moelv! For et sammentreff.  

Vi henvendte oss med en gang! Det ble avtalt og gjennomført møte med folk fra kommunen og nå er Connie i tenkeboksen.